EL PP NO TROBA CAP PERIODISTA A LLÍRIA NI A LA COMARCA I FITXA A UNA PROFESSIONAL DE MURCIA


Riera: “Amb tots els periodistes que el PP ha deixat en l'atur amb el tancament de Canal 9 i Radio 9, els populars de Llíria han hagut d'anar a contractar a una periodista de Múrcia”.
Sembla una broma de mal gust o un insult a la intel·ligència, però no ho és. El PP de Llíria, després d'acomiadar sense justificació alguna al Cap de Premsa i Protocol de la Ciutat de Llíria el passat mes de agost, el qual havia ocupada aquest càrrec amb una esquisita professionalitat durant més de 10 anys, ara, l'equip de Govern ha decidit ocupar aquest càrrec de confiança amb una nova professional. I la justificació de recórrer a una persona d'una altra Comunitat Autònoma la justifiquen que no han trobat a cap professional ni a Llíria ni en tota la comarca del Camp de Túria que pogués realitzar aquestes comeses.

Per a la regidora de Compromís, Inma Riera Lloret, aquest fet demostra el poc tarannà i menyspreu que el PP de Llíria té amb els milers d'aturats que la dreta valenciana ha deixat en l'atur des de de finals de 2013, quan va procedir de manera vergonyosa i maliciosa a tancar la radio Televisió Valencianes, deixant a prop de 1700 professionals al carrer.
Riera critica que les cacicades del PP local no tenen límit. Ni molt menys, les justificacions inversemblants que pretenen usar per justificar el que segurament haurà estat una contractació d'un amigueta del PP per recomanació. De fet, Llíria i la Comarca del Camp de Túria estan nodrits de professionals del periodisme que segur que, si hagueren tret alguna convocatòria o oferta pública s'haguera omplert el registre de l'ajuntament de sol·licituds per treballar, molts d'ells segurament fins i tot militants o simpatitzants del PP.
Però no, apunta Riera, segurament la persona de confiança que s'ha contractat pel PP de Llíria, de la qual no dubtem de la seua professionalitat, tindrà algun vincle o relació personal directa o indirectament amb algun membre del Govern Local, i això és el que prima. No importa que a Llíria tingam 3 mil persones en atur, 15 mil a la comarca. Que dels 1.700 acomiadaments de professionals de RTVV molts d'ells siguen de Llíria i del Camp de Túria. El que importa i es valora per sobre de tot és ser amiguito de l'ànima d'algun dirigent popular.
Compromís critica que, un altre hándicap d'aquesta nova periodista i Cap de Protocol és que desconeix la nostra llegua, i pel que sembla no té cap títol oficial que acrediti el seu ús i coneixement, fet que requerirà d'una altra persona o servei perquè li faça les traduccions. Al final, este és un nou despropòsit del PP de Llíria que paguem tots de les nostres butxaques, mentre l'ajuntament està a l'espera d'un judici plantejat per l'anterior periodista per considerar el seu acomiadament improcedent, del que no sabem si també haurem de pagar xifres desorbitades, igual que va passar quan es va acomiadar a una arquitecta municipal a principi d'aquesta legislatura.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada